Фестивалът Shake That Хълм  ще зарадва публиката под тепетата с

...
Фестивалът Shake That Хълм  ще зарадва публиката под тепетата с
Коментари Харесай

Shake That Хълм се завръща в Пловдив с много музика, работилници, танци и театър

Фестивалът Shake That Хълм  ще зарадва публиката под тепетата с забавни събития от 1 до 3 септември  в подножието на Младежкия рид.
Прочетете още
В деветото издание  ще се включат обичани български реализатори, които още веднъж ще се изявят на другите подиуми. Фестивалът показва поп, електронни, джаз и суинг, RnB и DJ подиуми в концептуално обособените фестивални зони.

В тазгодишното издание ще се забавляваме дружно с Bobo & the Gang, Trombobby & C-mo, Downshift Collective и доста други, а уредниците ще показват младежка сцена (Youth Stage) за дебютиращи юношески банди.

Сцената на фестивала годишно дава поле за изява на актьори, които стартират своята креативна кариера точно от Shake that Хълм.

На “Vibrant Stage ”, тази година ще има вечер отдадена на дамите в електронната музика, а на сцената, ситуирана в събитийната територия Plovdiv Stage Park, публиката ще се наслаждения на джаз, суинг и фънк и поп. Брейк денс културата още веднъж има своето местенце в Street Culture Camp, където по традиция ще се проведат тематичните брейк батъли, които притеглят мастъри от цялата страна. Зоната за деца ще предложи стратегия, изпълнена с театрални представления и уъркшопове, Игрите на 90-те, всеобщо люшкане, детска площадка, водна и цветна “война ”, както и креативен работилници.

На алеята за базари, ще се организира “Shake Market ”, който показва голям брой създатели на ръчното творчество, а на поляната в подножието на хълма още веднъж ще намерите обичаните си пътуващи питейни заведения и кухни на колела. За поредна година, събитието е част от стратегия “Наследство ” на Отечествен фронт Пловдив 2019 и е дипломат на редица обществени акции. Фестивалът е част от самодейността “Искам да съм потребен. Рециклирай ме! ” и с помощта на това партньорство фестивалът разполага с условия за разделно събиране на отпадъците.

Тук можете да намерите и пункта на “Капачки за бъдеще ”, а във фестивалната зона са добре пристигнали домашните ви любимци на мотив, за които ще има обособени кътове с вода. Организаторите приканват публиката да се придвижва до фестивалната зона с колело или пешком, а подробна и настояща информация за програмата на трите фестивални дни можете да следите в събитието във фейсбук Shake That Хълм 2023.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР